Träna som gravid

Det rekommenderas att man tränar under sin graviditet om inte barnmorskan har sagt något annat. Det är många fördelar att hålla igång så gott man kan under den tid man är gravid.

Alla graviditeter är olika så det gäller att man hittar sin träningsform som passar under den tid man är gravid. Det kanske gäller att anpassa sin träning ut efter hur man mår. Det finns många olika träningsmoment som är anpassade just för gravida så det finns säker något som passar just dig. En kropp som tränas blir starkare och under en graviditet så är det viktigt att vara stark.

Saknas något för dig som gravid så kan du alltid kolla upp Graviditetskollen som har koll på det mesta och har produkter för dig som är gravid. Det finns också produkter för dig vill bli gravid eller öka chanserna att bli gravid. När man är gravid så är det viktigare än någonsin att tänka på kosten och likväl när man tränar och är gravid. Du hittar även bra kosttillskott och annat som kan vara bra om det känns som om något saknas.

Då vi alla är olika och allas graviditeter är olika och unika så gäller det att hitta din träningsform, den kost som är bäst för dig och det som är nödvändigt för dig under din graviditet. Vissa trivs bäst att träna ensam andra gillar att träna i grupp. Hitta din form under din graviditet och så vill vi önska dig lycka till under den tid du är gravid och att du får må bra och att allt går enligt planerna.