Vikten av träningen

Att vi behöver träna kan vi nog alla vara överens om. Mer eller mindre ska vi väl dock säga. Vissa kan behöva röra på sig mer än vad andra gör. Vikten av träningen för oss alla är att den är hälsobefrämjande. Vi är många som lever ett rätt stillasittande liv arbetsmässigt och det gör gott för kroppen att få röra på sig mellan varven. 

Olika träningsformer

Vi kanske har ett stort fotbollsintresse och då kanske det kan passa med fotbollsträning. Hitta likasinnade och skapa lag som kan spela mot varandra. Det finns säkert en korpliga där ni bor som ni kan få spela matcher. Om Liverpool är favoriter för er alla så kan ni skaffa matchande träningskläder för att känna samhörighet i laget. Förutom träning med en fotboll så gäller det att träna kondition och annat som är bra för sporten man aktivt håller på med..

Träna för ditt välbefinnande

Självklart så ska man träna för att det är roligt men också för ditt välbefinnande. Att kroppen får röra på sig gör att hjärta och din kropp stärks. Att få svettas är ett bevis på att du anstränger dig. Förutom att din kropp kommer att må mycket bättre efter träningen så kommer du att bli en mycket gladare människa. Det endorfinpåslag som man får då man tränar gör att man mår bättre psykiskt efter att man tränat. Det finns många goda fördelar med att röra på sig.